Ads 468x60px

23 Aralık 2012 Pazar

Eskişehir Sesli Chat & Sesli Sohbet Sitesi SesliCosku.Com

Eskişehir Seslichat ,Eskişehir Sesli chat ,Eskişehir Seslisohbet ,Eskişehir Sesli chat siteleri , Eskişehir Sesli sohbet siteleri ,Eskişehir Seslichat siteleri ,Eskişehir seslisohbet siteleri , Eskişehir sitesi ,Eskişehir Sesli sohbet , Eskişehir Sesli , SesliEskişehir  , Eskişehir Siteleri ,Eskişehir Site isimleri ,Eskişehir Görüntülü sohbet ,Eskişehir Kamerali Chat ,Eskişehir  sohbet odalari ,Eskişehir Arkadaşlık sitesi , Eskişehir sesli chat sitleri ,Eskişehir sohbet , Eskişehir sohbet siteleri , Eskişehir Sohbet odaları ,Eskişehir kameralı , görüntülü konuşmak için chat odalarımıza bağlanın.
Eskişehirin neyi meşhur, Eskişehir neleri meşhurdur, Eskişehirin nesi meşhur

Bugünkü Eskişehir ili, Eski ve Orta çağlarda Yunanca Dorylaion, Latince Dorylaeum ismi ile tanınan bir kentti. Arap kaynaklarında ise şehrin adı Darauliya, Adruliya ve Drusilya olarak verilmiştir. Dorylaion, antik kaynaklarda önemli yolların kavşak noktasında kaplıcaları ile ünlü, ticaret ile zenginliğe kavuşmuş bir Frigya (Phrygia) şehri olarak geçer ve şehrin kurucusu olarak Eretrialı Doryleos gösterilir.

Eskişehir denince akla ne gelir?

Lületaşı, Porsuk Çayı, Midas Tapınağı, Anadolu Üniversitesi, Yunus Emre Türbesi, Tarihi Odun Pazarı Evleri, Yazılıkaya Frig Vadisi ( Midas Kenti ), Uyuz, Çifteler ve Yarıkçı Hamamları, Çatacık Ormanları ve Mesire Yeri, Eti Bisküvileri, İnönü Planör Kampı, Sivrihisar Ermeni Kilisesi

1 yorum :

wolf cosku dedi ki...

EskişehirSeslichat ,EskişehirSesli chat ,EskişehirSeslisohbet ,EskişehirSesli chat siteleri , EskişehirSesli sohbet siteleri ,EskişehirSeslichat siteleri ,Eskişehirseslisohbet siteleri , Eskişehirsitesi ,EskişehirSesli sohbet , EskişehirSesli , SesliEskişehir, EskişehirSiteleri ,EskişehirSite isimleri ,EskişehirGörüntülü sohbet ,EskişehirKamerali Chat ,Eskişehirsohbet odalari ,EskişehirArkadaşlık sitesi , Eskişehirsesli chat sitleri ,Eskişehirsohbet ,EskişehirSohbet odaları ,Eskişehirsohbet siteleri Kullanıcıları sitemize bekleriz yeni bir ortam arıyorsanız tam yeri sitemiz seviyeli sohbet sitesidir.
İnternet ve sanal dünyanın vazgeçilmez en çok tercih edilen ve en çok sevilen platformlarından biri olan “Seslichat” ortamında doyasıya sohbet edin!

Seslichat sitesinde sohbet etmek istiyorsanız;

Öncelikle bir kameraya ve bir mikrofon / hoparlöre ihtiyacınız vardır demektir. Seslichat siteleri görüntülü ve isminden de belliği olduğu üzere sesli yapılan sohbetler için kurulmuş platformlardır. Seslichat sitesinde adından da anlaşılacağı gibi mikrofon ve hoparlör gereklidir, bir de görüntülü ve seslichat siteleri vardır. Bunlar için kamera da gereklidir. Hem konuşup hem de sizi görmelerini sağlayabilirsiniz bu sitelerde. Seslichat sitelerinde kameranızı kapatmanız, eğer kendinizi göstermek istemiyorsanız iyi bir düşüncedir.



Yorum Gönder

SesLicosku Form