Ads 468x60px

14 Temmuz 2012 Cumartesi

sesli site isimleri

sesli site isimleri  seslisite isimleri  seslisiteisimleri
Sesli Sohbet sistemi sesli ve görüntülü sohbet etme olanagı saglayan ve tamamen ücretsiz bir sistemdir.Sesli sohbet siteleri kullanıcıları bu hizmeti sunan sitelerde ücretsiz sohbet edebilir ,muzik dinleyebilir ,kameralı sohbet hizmetlerinden faydalanabilirler. Speakyweb tabanlı olan bu sitelerde öncelikle active denetimi indirmeniz şarttır. Active denetimi indirmeyen kullanıcılarımız sitemizin odalarını görebilir ancak iceriye girip sohbet edemez ve verilen hizmetlerden faydalanamaz. Sesli sohbet sitelerin hepsinde indirilmesi şart olan bu program kesinlikle bilgisayarınıza zarar vermez ve zararlı bir yazılım degildir sesli site isimleri olarak sesli sohbet sitelerinin ilk kurucularından olup sizlere kesintisiz hizmet vermekteyiz Sitemiz sizlerin destegiyle günden güne büyümekte olup oda sayımız suan Odalarımızda sizlerde sohbet edebilir , kamera acabilir , ilahi dinleyebilir , odalarda geyik yapabilirsiniz .Sesli sohbet sistemini ülkemizde ve dünyaya benimseten sitelerin başında gelmekteyiz.
Öncelikle dünyanın ve türkiyenin en büyük sesli sohbet sitesine hoşgeldiniz. Sizlere sitemiz hakkında önce türkce daha sonrada ingilizce olarak biraz bilgi vermeye calışcaz. Sesli sohbet sitelerinde ister görevli olun ister görevsiz olun sesli konuşabilmekte muzik dinleyebilmenin yanında odada bulunan kullanıcılarla dinletebilmektesiniz.
Sesli sitelerin hepsinde bu özellikler mevcut olup sistem sahibi ve kurucusu speakyweb sitesidir. Sizlere ücretsiz sesli chat ve sesli sohbet hakkında kısa bilgilendirme verelim.
Degerli kullanıcılarımız , Sitemızde sohbet etmek odalarda mikrofon almak , şarkı calmak tamamen ücretsizdir.
Odalarımızda kendinize arkdaş , dost edinebilir mp3 şarkılar dinleyebilirsiniz.)

1 yorum :

wolf cosku dedi ki...

sesli site isimleri seslisite isimleri seslisiteisimleri
siteniz süper ve harika bol userler dilerim .barış

Yorum Gönder

SesLicosku Form