Ads 468x60px

23 Aralık 2012 Pazar

Erzurum Sesli Chat & Sesli Sohbet Sitesi SesliCosku.Com

Erzurum Seslichat ,Erzurum Sesli chat ,Erzurum Seslisohbet ,Erzurum Sesli chat siteleri , Erzurum Sesli sohbet siteleri ,Erzurum Seslichat siteleri ,Erzurum seslisohbet siteleri , Erzurum sitesi ,Erzurum Sesli sohbet , Erzurum Sesli , SesliErzurum  , Erzurum Siteleri ,Erzurum Site isimleri ,Erzurum Görüntülü sohbet ,Erzurum Kamerali Chat ,Erzurum  sohbet odalari ,Erzurum Arkadaşlık sitesi , Erzurum sesli chat sitleri ,Erzurum sohbet , Erzurum sohbet siteleri , Erzurum Sohbet odaları ,Erzurum kameralı , görüntülü konuşmak için chat odalarımıza bağlanın.
Erzurumun neyi meşhur, Eruzurm neleri meşhur, Erzurumun nesi meşhur

Oltu Taşı:

Yurt ve Dünya çapında ünlü olan kehribar taşıda denilen Takı ve süs eşyası yapılan Oltu taşı Erzurum'un Oltu ilçesinde çıkmaktadır.

Atatürk Müzesi:

Kurtuluş Savaşı sırasında Atatürk'ün kaldığı bu ev Atatürk Müzesi olarak kullanılmaktadır.

Palandöken Kayak Merkezi:

Uluslararası Kayak Federasyonunca dünyanın ikinci büyük kayak merkezi olarak nitelendirilen Palandöken dağındaki 6.5 km.'lik profesyonel kayak merkezi yılın 180 günü kayak yapma imkânı tanımaktadır.

Cirit:

Türklerin yüzyıllardan beri oynadıkları bir Ata sporudur. Türkler bu Atlı oyunu Orta Asya dan günümüze taşımışlardır.19. yüzyılda Osmanlı ülkesi ve sarayının en büyük gösteri sporu ve oyunu oldu.

Tortum Gölü ve Şelalesi:

Bu doğa harikası, Erzurum ilinin 103 km. kuzeyinde, Tortum gülünün kuzey kenarındadır. Çağlayan da dahil, bu çevrede çok yüksek bir su sporları ve dağ sporları turizmi potansiyeli vardır.

Narman Peri Bacaları:

Bu jeoloji oluşumlar, Narman İlçesinin 7 km güneyinde yer almaktadır. Rüzgar ve yağmurun kumlu toprağı aşındırmasıyla kırmızı kaya başlıklı peri bacaları ve dar vadilerden oluşan bu olağanüstü doğa harikası oluşmuştur.

Bar:

Erzurum'da oynanan halk danslarına bar denir. Bar' ın tarihçesi çok eskilere Orta Asya' da Altay kavimlerine kadar uzanmaktadır.

Çobandede Köprüsü:

1297-98 yıllarında İlhanlıların Veziri Emir Çoban Salduz tarafından yaptırılmıştır. Aras nehri üzerinde 7 kemer gözlü olarak inşaa ettirilen önemli bir yapıttır.

1 yorum :

wolf cosku dedi ki...

ErzurumSeslichat ,ErzurumSesli chat ,ErzurumSeslisohbet ,ErzurumSesli chat siteleri , ErzurumSesli sohbet siteleri ,ErzurumSeslichat siteleri ,Erzurumseslisohbet siteleri , Erzurumsitesi ,ErzurumSesli sohbet , ErzurumSesli , SesliErzurum, ErzurumSiteleri ,ErzurumSite isimleri ,ErzurumGörüntülü sohbet ,ErzurumKamerali Chat ,Erzurumsohbet odalari ,ErzurumArkadaşlık sitesi , Erzurumsesli chat sitleri ,Erzurumsohbet ,ErzurumSohbet odaları ,Erzurumsohbet siteleri Kullanıcıları sitemize bekleriz yeni bir ortam arıyorsanız tam yeri sitemiz seviyeli sohbet sitesidir.
İnternet ve sanal dünyanın vazgeçilmez en çok tercih edilen ve en çok sevilen platformlarından biri olan “Seslichat” ortamında doyasıya sohbet edin!

Seslichat sitesinde sohbet etmek istiyorsanız;

Öncelikle bir kameraya ve bir mikrofon / hoparlöre ihtiyacınız vardır demektir. Seslichat siteleri görüntülü ve isminden de belliği olduğu üzere sesli yapılan sohbetler için kurulmuş platformlardır. Seslichat sitesinde adından da anlaşılacağı gibi mikrofon ve hoparlör gereklidir, bir de görüntülü ve seslichat siteleri vardır. Bunlar için kamera da gereklidir. Hem konuşup hem de sizi görmelerini sağlayabilirsiniz bu sitelerde. Seslichat sitelerinde kameranızı kapatmanız, eğer kendinizi göstermek istemiyorsanız iyi bir düşüncedir.



Yorum Gönder

SesLicosku Form