Ads 468x60px

11 Eylül 2013 Çarşamba

seslisefam sesli sefam seslisefam.com

seslisefam sesli sefam seslisefam.com Sesli chat sitesi ...
seslisefam kullanıcıları sitemizde yetki alımı başlamıştır. Sitemiz seviyeli sohbet sitesidir. sesli sefam kullanıcılarını bekleriz...
Seslicosku.com 2009 Yılının kasım Aynıda Türkiye’de sesli chat sitesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Kuruluş amacı olarak Arkadaşlık  Dostluk ve  Sesli Sohbet  Sesli Chat Platformu olarak açılmıştır..
Türkiyenin Sesli Chat Sitesi olarak seslicosku.com. en kaliteli sesli Ve görüntülü sohbet Platformu olmak için değerli operatör arkadaşlarla birlekte 7/24 hizmet vermektedir.
Sitemizde başlayan Dostluk Ve Arkadaşlıkların Evlilik gibi kutsal bır yapıya dönüştüren katılımcı arkadaslarımız olmuş bunlara vesile olmaktan onur duydugunuz bir çok olay yaşanmıştır.
SesliCosku.com Ailesi bir çok ülkeden Dostların Real (Gerçek) hayatta buluşmasıyla güzel dostluklara vesile olmuştur.
Sitemizde 2009 yılından bu yana edindigimiz tecrübeler neticesinde sizlere hizmet vermekten gurur duyar her zaman yanımızda oldugunuz için siz misafirlerimize teşekkürü bir borç biliriz.
Misyonumuz: Misafirlerimizin huzurlu hoş güzel bir sohbetin yaşaması ve bu sohbetlerin kalıcı olması sizlerin yanlızlıgınızda yanınızda birilerinin olduğunu hissettirebilmektir.
Vizyonumuz: Hızlı gelisen teknolojı dünyasına yetişmenin bireysel olarak ulaşmanın cok zor oldugunu fakat bu zorlukları birlikte güzel bir sohbet ortamı icerisinde takip edip araştırmalarınızı yaparken hem müzik dinleyip hem sohbet edip hemde konuşabileceğiniz bir ortamın sunulması ve bu sanal ortamın güzelliklerinden sizlerinde faydalanabilmesini sağlamaktır.
Sitemize Göstermiş Oldugunuz İlgiden Dolayı Tesekkur ederiz.
Sesli Sohbet ve Sesli Chat Keyfi SesliCosku.com’da Yaşanır ve Yaşatılır.

0 yorum :

Yorum Gönder

SesLicosku Form