Ads 468x60px

25 Kasım 2012 Pazar

seesli seesli.com

seesli.com sitesi googlde her büyük sitenin sayfasında göremek mümkün ama atığı tanıtım yazıları bir hafta kadar ilk sayfada kalmaktadır şuanda google hangi büyük siteyi yazmak isterseniz yazın size örnek verim seslisehir bundan 1 hafta öncesine kadar ilk sayfasnda bulunmaktaydı ama şuanda en arka sayflarda yer almaktadır seesli.com isimi güzel bir isim daha iyi calışmlar yapılıp daha iyi yerlere geline bilir bir siteye tanıtım yazısı yazılabilir ama bunun ilk sayfa garntisi yoktur sizler benden daha iyi bilirsiniz bu işi ben 3 senden beri ugraşyom usta sizsiniz ama bir iş yaptımı ilk sayfaya temel atmak lazım ilk sayfada bir hafta kalmak hic kimsenin işe yaramaz seesli inşala iyi bir yerlere gelir yazıların aklı ve matıklı iş bildigin beli daha iyi yerlere varsın inşla calışmaların faydasını görsün umarım.

3 yorum :

wolf cosku dedi ki...

seesli seesli.com seesli.com.tr seesli.org seesli.net seesli.biz kullanıcıları sizde değişiklik arıyorsanız başka site arıyorsanız biz burdayız sitemiz seviyeli sohbet sitesidir.

Şahan dedi ki...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte kullanıcılar çeşitli irc sitelerinde sohbet etmeye başladılar. Bu durum mobil sohbet olan ilgiyi arttırdı.

Unknown dedi ki...



chat

Kızlarla Sohbet

liseli sohbet

gabile sohbet

cinsel sohbet

sohbet siteleri

sohbet

sex sohbet

cinsel sohbet

sohbet odaları

sohbet

sohbet odaları

Yorum Gönder

SesLicosku Form